Het design van jouw website trekt de aandacht, maar de tekst verkoopt. De kwaliteit en kracht van je teksten maken het verschil tussen bezoeker en klant. Goede teksten zorgen voor succes. Slechte teksten breken het imago van jouw bedrijf. Trek bezoekers als een magneet naar jou toe met de copywriting van Webtelligo.

Copywriting zoals het hoort

De aandacht van je bezoekers is beperkt, een muisklik is zo gebeurd. Webtelligo schrijft copy die de lezer raakt. Overtuigend en begrijpelijk voor iedereen. Niet te veel en niet te weinig. Precies goed. Zo krijgen jouw klanten de informatie die ze nodig hebben, in de juiste volgorde, om de gewenste actie uit te laten voeren.

Ben je onzeker over jouw geschreven tekst of twijfel je aan de correcte spelling of grammaticale vorm? Webtelligo kan je teksten ook kritisch doorlezen of herschrijven.

Webteksten

Landingspagina's

Nieuwsbrieven

Blogartikelen

Advertentieteksten

Flyers & brochures

SEO copywriting: wil je dat jouw webteksten online goed vindbaar zijn?

Zorg er dan voor dat je teksten niet alleen interessant zijn voor je bezoekers, maar ook voor zoekmachines. Daar is SEO Copywriting voor. SEO staat voor Search Engine Optimization. Door geoptimaliseerde webteksten wordt je website beter gevonden in bijvoorbeeld Google. Zoekwoorden horen daarvoor op de juiste plek te staan. Als expert op het gebied van zoekmachine-optimalisatie schrijft Webtelligo teksten die vindbaar zijn door Google én verleidelijk zijn voor jouw bezoekers. Onze websitebouwer en copywriter werken samen voor een optimaal resultaat.

Deel je wensen. Neem contact op.