selva-travel

Selva Travel

Selva Travel regelt unieke reizen in Zuid-Amerika. Voor het bureau mochten wij een exotisch logo ontwerpen.

mg-groei

MG Groeimanagement

Voor dit bedrijfsadviesbureau hebben wij een nieuw logo ontworpen, waarin de dienstverlening op speelse wijze naar voren komt.

gonneke

Gonneke van Dijk Fotografie

Voor deze kind- en babyfotografe hebben wij haar logo in een nieuw jasje gestoken met de juiste feel; speels, vrolijk, kleurrijk en uitdagend.

dekokerij

De Kokerij

De Kokerij uit Oostvoorne is een kookstation en restaurant.  Voor dit bedrijf hebben wij het logo zodanig aangepast dat het drukklaar is.

acai

Acai Company

De startup Acai Company verkoopt gezonde voeding online. Voor haar hebben wij het logo ontworpen met de juiste feel; speels en fris.

chicks-logo

Chick's Fashion

Chick’s Fashion is een online kledingstore. Zoals de naam al zegt gericht op jonge, stoere vrouwen. Ze hebben ook een fysieke winkel in Rotterdam.

de-conversie-checker

De ConversieChecker

De Conversie Checker is een bedrijf gespecialiseerd in online conversie. Het bedrijf is gevestigd in Madrid, Spanje.

lafleur

LaFleur Fashion

LaFleur Fashion is een online kledingwinkel met als doelgroep: jonge vrouwen en kinderen.

rottjers

Röttjers Administraties

Röttjers Administraties is een startend administratiekantoor, dat wij voorzien hebben van een nieuwe huisstijl inclusief logo.

tlf

TLF Advertising

Een logo voor TLF Advertising hebben wij ontworpen. Het is een onderneming uit Ghanzhou, China. Hun core business is druk- en reclamewerk.

peopletalk

People Talk

People Talk verhoogt de betrokkenheid en inzetbaarheid van bedrijfsmedewerkers. Vanuit deze bedrijfsmissie is het nieuwe logo ontstaan.

carvaal

Carvaal

Voor Carvaal, gelegen bij het Gardameer in Italië hebben wij een nieuw logo ontworpen die geheel in de Italiaanse stijl is.

logo-42ict

42 ICT

De portal voor elke voorkomende ICT-gerelateerde vraag. In het logo ontwerp staat de verbinding in de wereld van technologie centraal.

rijschool-asmus-3-v2

Rijschool Asmus

Voor Rijschool Asmus hebben wij een nieuw logo ontworpen. Momenteel werken wij hard aan een nieuwe website, die binnenkort live gaat.

logo-strategie-partners

Strategie Partners

Deze strategen garanderen meer rust en plezier in het ondernemerschap. Dit doen zij door strategische processen te initiëren, begeleiden en implementeren.

diosimone-logo

DIO drogisterij Simone

Voor DIO Simone hebben wij een nieuw logo ontworpen. Voorheen een franchisebedrijf van de DA Drogisterij; nu onafhankelijk.

bestdarts

Best Darts

Voor de webshop Best Darts kregen wij de opdracht het verouderde logo te verversen en in een nieuw jasje te steken.

masterwood

MasterWood

MasterWood is onderdeel van Terras-idee. Het is een kwaliteitsmerk van houtcomposiet.

sdm

SDM

Voor SDM Consultancy hebben wij een ontworpen en doorgetrokken op visitekaartjes, briefpapier en brochures.

qualitfix

QualITFix

QualitFix is een nieuwe onderneming, die zich vooral richt op het repareren van computers & installeren van software op locatie.

selectsat

Select IPTV

SelectSat IPTV is dé IPTV aanbieder van dit moment. Voor dit bedrijf ontworpen wij een multifunctioneel logo.

beekwielder-en-wilms-logo

Beekwielder & Wilms

Voor Beekwielder & Wilms Recruitment hebben wij een logo ontworpen, waarin de B&W op een strakke manier gecombineerd zijn.

spotter-logo

Spotter

Spotter is de nieuwe Dating App die binnenkort online gaat. Het is vergelijkbaar met Tinder, alleen werkt het op korte afstanden.

succes-incasso

Succes Incasso

Succes Incasso is een incassobureau, gevestigd in Dodewaard. Wij ontworpen een compleet nieuwe huisstijl voor het bedrijf.

glamorouzly

Glamorouzly

Voor het kledingmerk Glamorouzly hebben wij een fris en vrouwelijk logo ontworpen, dat precies past bij haar kledingstijl.

logo-mariska

Mariska - Mens & Organisatie

Zakelijk logo, waarin de mens (M), organisatie (O) en de ontwikkeling (halve O) centraal staan. Het geeft de bedrijfswaarden weer van deze HR specialiste.

uitvindersadvies

Uitvinders Advies

Voor het nieuwe bedrijf van de uitvinder Geert Kaal hebben wij een logo ontworpen. Het bedrijf richt zich op het begeleiden van jonge uitvinders.

naomi-shop

Naomi-Shop.NL

Naomi-Shop hebben we geholpen met de start van hun bedrijf door een fris en hip logo te maken.

securepoint

SecurePoint

Voor SecurePoint, specialist op het gebied van informatiebeveiliging, hebben wij een geheel nieuwe huisstijl inclusief logo gemaakt.

o2projecten

o2 Projecten

O2 Projecten ondersteunt bedrijven door de inzet van ervaren consultants en projectmanagers. Voor dit bedrijf hebben wij een speels en fris logo ontworpen.