Stagiair(e) Accountmanager en communicatie

Stagiair(e) Accountmanager en communicatie

Ben jij een salestijger, communicatief goed vaardig en niet op je mond gevallen? Wil jij een leerzame stage bij een organisatie waar je je snel op je gemak voelt, met een aantrekkelijke bonusvergoeding? Dan is Webtelligo voor jou the place to be!!

Tijdens jouw stageperiode richt je je voornamelijk op het acquireren en onderhouden van klantenrelaties. Als stagiaire betrekken we je bij ons team als een echte medewerker. Je wordt als volwaardig teamlid behandeld en de werkzaamheden die je uitvoert stomen je klaar voor het echte werk na je studie.

Dagelijks zul je te maken hebben met klanten uit diverse sectoren en het onderhouden van klantenrelaties van bestaande klanten. Tevens zul je jezelf bezig houden met het onderhouden van social media kanalen en het schrijven/opbouwen van nieuwsbrieven. Heb jij de vlotte babbel en ben je tekstueel een kei? Bij Webtelligo heb je een veelzijdige stage waar je je geheid kunt ontplooien en klaarstomen voor het bedrijfsleven.

Wat bieden wij jou?
Een flexibele stageplaats van circa 5 – 8 maanden met de optie om 4 of 5 dagen te werken. Je bent onderdeel van een dynamisch en enthousiast jong team dat hard werken combineert met ontspanning, plezier en humor. Een stagevergoeding en eventuele bonusvergoeding is in overleg beschikbaar.

Je wordt begeleid door professionals en doet gegarandeerd veel kennis op binnen de creatieve sector!

Wat zoeken wij:

  • Je bent gedreven, gepassioneerd en representatief.
  • Je bent bezig met een opleiding gericht op accountmanager, sales of communicatie
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bel of mail ons gerust voor vragen of om jezelf aan te melden!

Laat een reactie achter