Stagiair(e) Mediavormgeving

Stagiair(e) Mediavormgeving

Volg jij een grafische opleiding op MBO-niveau en ben je op zoek naar een spannende stageplek, waarin je snel en flexibel kunt groeien? Heb je gevoel voor opmaak, typografie en beeld? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou beschikbaar in de creatieve sector.

Als stagiair(e) bij Webtelligo werk je samen met ons team aan veelzijdige opdrachten voor kleine en grote kantoren, goede doelen en overheidsinstellingen. Zo ben je bezig met het ontwerpen van websites, huisstijlen, advertenties en brochures. Buiten deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor diverse marketingwerkzaamheden op social media.

Bij ons heb je genoeg mogelijkheden om te groeien als creatieveling en ervaring op te doen via meerdere kleine en grote projecten. Tijdens je stage is er altijd iemand aanwezig die je helpt, ondersteunt en adviseert. Ook bij het opstellen van het stageverslag bieden wij jou de helpende hand. We geven je een goede indruk van hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat door je daadwerkelijk in het bedrijfsleven te laten werken. Zo maken we je klaar voor het echte werk!

Wat bieden wij jou?

Een flexibele stageplaats van circa 6 – 8 maanden met de optie om 4 of 5 dagen te werken. Je bent onderdeel van een dynamisch en enthousiast jong team dat hard werken combineert met ontspanning, plezier en humor. Een stagevergoeding is in overleg beschikbaar.

Je wordt begeleid door professionals en doet gegarandeerd veel kennis op binnen de creatieve sector!

Wat zoeken wij:

  • Je bent pro-actief, leergierig, (deels) zelfstandig en niet bang om vragen te stellen
  • Je kan werken in teamverband
  • Je bent bezig met een opleiding Grafische Vormgeving of Webdesign
  • Kennis van Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign

Bel of mail ons gerust voor vragen of om jezelf aan te melden!

Laat een reactie achter