Stagiair(e) Webontwikkelaar

Stagiair(e) Webontwikkelaar

Volg jij een opleiding in webdesign/developer/ICT op MBO-niveau en ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Een omgeving waarin je jouw technische skills verder kunt ontwikkelen? Ben jij een programmeur met snelle vingers of een webdesigner die met WordPress kan werken? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou beschikbaar in de creatieve sector!

Als stagiair(e) bij Webtelligo werk je samen met ons team aan veelzijdige opdrachten voor kleine en grote kantoren, goede doelen en overheidsinstellingen. Zo ben je bezig met het ontwikkelen van websites en het uitbreiden van bestaande webapplicaties. Je krijgt ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in talen als PHP, Javascript en HTML5.

Bij ons heb je genoeg mogelijkheden om te groeien als ontwikkelaar en ervaring op te doen via meerdere kleine en grote projecten. Tijdens je stage is er altijd iemand aanwezig die je helpt, ondersteunt en adviseert. Ook bij het opstellen van het stageverslag bieden wij jou de helpende hand. We geven je een goede indruk van hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat door je actief in het bedrijfsleven te laten werken. Zo maken we jou klaar voor de toekomst!

Wat bieden wij jou?

Een flexibele stageplaats van circa 6 – 8 maanden met de optie om 4 of 5 dagen te werken. Je bent onderdeel van een dynamisch en enthousiast jong team dat hard werken combineert met ontspanning, plezier en humor. Een stagevergoeding is in overleg beschikbaar.

Je wordt begeleid door professionals en doet gegarandeerd veel kennis op binnen de creatieve sector!

Wat zoeken wij:

  • Je bent pro-actief, leergierig, deels zelfstandig en niet bang om vragen te stellen
  • Je kan werken in teamverband
  • Je bent bezig met een opleiding gericht op webontwikkeling
  • Kennis van HTML5 en CSS3
  • Kennis van PHP en Javascript is een pre

Bel of mail ons gerust voor vragen of om jezelf aan te melden!

Laat een reactie achter