Onbekend maakt onbemind. Zie een website als de etalage van jouw bedrijf. Laat zien wat je in huis hebt. Zorg dat je etalage is afgestemd op jouw doelgroep. Verleid en stimuleer potentiële klanten om een aankoop te doen. Dit bereik je door hen een goed gevoel te geven. Klanten willen namelijk zo goed mogelijk geholpen worden. En snel graag. Met deze uitdagingen helpen wij jou graag als vakkundig partner. Voor de website of webshop hanteren wij een van tevoren afgesproken prijs. Zo weet je exact waar jij aan toe bent.

De voordelen van een website

Altijd bereikbaar

Met een website ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten. Je kunt het zien als een werknemer die 24/7 voor jou werkt. Klanten kunnen gemakkelijk informatie over jouw bedrijf vinden en via jouw website contact met je opnemen. Een bedrijfsemail zorgt tevens voor het verhogen van je betrouwbaarheid.

Je bedrijfsidentiteit versterken

Een website is zowel het visitekaartje als de etalage van jouw bedrijf of organisatie. Het kan de dienstverlening eenvoudig kenbaar maken aan de buitenwereld. Dit kan zorgen voor een sterkere band met je klanten.

Verhoogde klandizie

Een website is een nieuw medium om klanten te krijgen. Tegenwoordig gebruikt iedereen het internet om met elkaar te communiceren of om iets op te zoeken. Goed vindbaar zijn op het internet is cruciaal voor jouw bedrijf of organisatie.

Verkoopkanaal

Een website kun je ook gebruiken om je producten of diensten ermee te verkopen. Deze ontwikkeling wordt ecommerce genoemd. Het elektronisch handelen op het internet. Als je al een winkel hebt, waarom dan ook niet online? Of wat als je vanuit huis een eigen winkel wilt beginnen? Dat kan!

Waarom bij Webtelligo?

Bij ons hoef je niet verder te zoeken naar andere internetdiensten. Als aanvulling op jouw website of webshop bieden wij jou een compleet dienstenpakket aan. Zo kun je bij ons terecht voor copywriting, online marketing, reclamewerk en onderhoud. Vanaf €10 euro per maand heb je al een servicecontract. Ook productpromotie, reclamefilms en fotoshoots behoren tot de mogelijkheden.

Snel en makkelijk vindbaar

Wij garanderen jou dat je website makkelijk en snel te vinden is in zoekmachines zoals Google. We kunnen ook voor webhosting en domeinnamen zorgen.

Zelf makkelijk te beheren

Je kunt er ook voor kiezen om het beheer van jouw website zelf te doen. Handig als je bijvoorbeeld nieuws wil beheren of regelmatig teksten wil wijzigen.

Nazorg en advies

Wij onderhouden regelmatig het contact met onze klanten via onze accountmanager. Ook adviseren wij hen graag over hun websites.

Voordelig

Vergelijk onze kosten gerust met andere internetbureaus. Je zult zien dat wij er voordelig uitspringen.

Website Basis

Wij beheren het voor jou

v.a. €350

 • Design op maat ontworpen in jouw huisstijl
 • Responsief design voor alle apparaten
 • Gebouwd volgens richtlijnen van Google
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Content management systeem (CMS)

Webshops

Voor online verkoop

v.a. €700

 • Design op maat ontworpen in jouw huisstijl
 • Responsief design voor alle apparaten
 • Gebouwd volgens richtlijnen van Google
 • Betaalmethodes naar keuze
 • Zoekmachine optimalisatie
 • CMS voor beheer van o.a. producten, klanten en bestellingen

Een aantal voorbeelden

 • AB Lifestyle

  Webwinkels

 • H2o15

  Websites

 • Anteryon

  Websites

 • DERYAN B.V.

  Webwinkels

Veelgestelde vragen

Wat is onze werkwijze?

We kunnen vrijblijvend afspreken op ons kantoor in Arkel (nabij Gorinchem). Een kopje koffie of thee staat altijd voor jou klaar. Ons contact kan eventueel ook telefonisch of per email verlopen. Wat je zelf het fijnste vindt. Zodra we een goed beeld hebben van wat je wilt, maken we een offerte. Ga je akkoord, dan maken wij een prototype v/h ontwerp op maat, dat je vervolgens geheel naar smaak kan veranderen. Ben je hier tevreden mee, dan werken we met een 30% aanbetaling. De website wordt gebouwd. In deze fase bieden wij jou de mogelijkheid regelmatig feedback te geven. De website is pas af zodra jij tevreden bent.

Werkt mijn website ook goed op mobiel?

Ja! Al onze websites maken we op een responsieve manier. Dat wil zeggen dat de website goed toonbaar is op alle beeldschermen. Of dit nou tablets, televisies of smartphones zijn. Het zal net zo eenvoudig werken als op de computer. Dat betekent: niet meer moeilijk inzoomen en navigeren.

Schrijven jullie ook teksten voor op mijn website?

Standaard is dit niet inbegrepen, maar het is uiteraard mogelijk. Lees meer over onze copywriting. Mocht je de webteksten zelf willen schrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Eventueel kunnen wij ook je tekst controleren of  herschrijven. Wil je weten of je teksten zoekmachine geoptimaliseerd zijn? Neem dan even contact met ons op.

Dien ik zelf foto's aan te leveren voor op de website?

Dat kan, maar het hoeft niet. Wij kunnen eventueel zorgen voor stockfoto’s of rechtenvrije afbeeldingen. Klik hier voor meer informatie. Mocht je eventueel foto’s of video’s willen laten maken, dan kan je terecht bij onze partner Rauwkost Collective.

Hoe lang duurt het maken van een website?

Gemiddeld doen we ongeveer 1 a 2 weken over het ontwerpen van de website. Vervolgens 2 a 3 weken over het ontwikkelen van de website. De tijd is afhankelijk van hoe uitgebreid je de website wilt hebben, hoe druk wij het hebben en de deadline die je zelf voor ogen hebt.

Wat kan je mij vertellen over domeinnamen en webhosting?

Een domeinnaam kan je zien als een adres van jouw digitale huis. De grond waarop je zou huren zou dan de hosting zijn. Dit is de online omgeving die je huurt op het internet. We kunnen voor zowel een domeinnaam als hosting zorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Moet ik zelf voor een domeinnaam en webhosting zorgen?

Nee, dit is allebei niet nodig. We regelen zowel de domeinnaam als webhosting, maar je bent zelf de domeinhouder. Onze onderhoudspakketten bieden extra’s tegenover gewone webhosting. Zo kunnen we al jouw technische zorg uit handen nemen. Lees hier meer over onderhoud en nazorg.

Ik heb al een een domeinnaam of webhosting. Wat nu?

Dit is geen probleem. Als je de domeinnaam wilt behouden, dan kunnen we deze eenvoudig overnemen. Hetzelfde geldt voor de webhosting. Hiervoor kan het zijn dat we de EPP-code nodig hebben van de domeinnaam. Indien je bij je huidige webhosting wilt blijven, dan kan dat natuurlijk ook. Lees hier meer over onze webhostingpakketten.

Wat is een Content Management Systeem (CMS)

Een content management systeem houdt in dat je op een relatief eenvoudige wijze zelf een website of webshop kunt bijhouden zonder enige kennis van codering. Denk hierbij aan het wijzigen en toevoegen van pagina’s, teksten en afbeeldingen. Lees hier meer over CMS.

Wat zijn onze online betaalmogelijkheden?

Het betalingsverkeer wordt geregeld via zogenoemde payment providers. Ze hanteren diverse betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal en creditcardbetaling. Er zijn tientallen aanbieders. Voor meer informatie lees ons artikel over dit onderwerp.

WIl JE EEN (NIEUWE) WEBSITE?

Vraag offerte aan