Webtelligo ontwerpt en bouwt niet alleen websites en webshops. Wij zorgen ook voor het onderhoud, reclamewerk, online marketing én copywriting. Met deze totale aanpak helpen wij onze klanten het maximale te halen uit het web. Goed en betaalbaar. Transparant en eerlijk. Geen geheimen. Duidelijke offertes.

Als klant heb je vaak specifieke wensen. Hier is niet altijd een standaard oplossing voor. Wij gebruiken daarom geen standaard ontwerpen, teksten, of strategieën. Alles wordt geheel op maat gemaakt. Zo is het resultaat altijd uniek en naar jouw wens! Het werk is pas klaar als jij tevreden bent. Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek.

Websites en Webwinkels

De online etalage van jouw bedrijf

Een goed webdesign is niet alleen afhankelijk van creativiteit en technische kennis. De uitstraling hoort te matchen met jouw bedrijf en doelgroep. Het is daarom belangrijk de doelen en wensen voor een website goed voor ogen te hebben. Dit bereiken wij door nauw met onze klant samen te werken en veel advies te geven. Heb je geen idee wat voor webdesign je hebben wil? Geen zorgen. We helpen je hier graag mee.

Bekijk de mogelijkheden

Grafische vormgeving

Combineer commercie met creativiteit!

Laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Zorg voor een sterk merk met een professionele huisstijl. Zo creëer je herkenbaarheid en van daaruit vertrouwen. Van een logo of reclamecampagne tot kant-en-klaar drukwerk, wij verzorgen het allemaal. Webtelligo ontwerpt en ontwikkelt media-uitingen die perfect bij je doelgroep passen. Snel, professioneel en betaalbaar.

Bekijk de mogelijkheden

Webhosting en Onderhoud

Zorgeloos online met een veilige en snelle website

Wil je van een bezoeker een klant maken? Zorg en dan voor dat je website snel laadt en gemakkelijk is voor de bezoeker. Wekelijkse onderhoud is hier voor nodig. Mis je de kennis hiervoor, heb je geen tijd of simpelweg geen zin? Dan zijn onze onderhoudspakketten perfect voor jou! Al vanaf €10 per maand nemen wij het technische onderhoud van jouw website uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat eventuele storingen worden verholpen, back-ups worden gemaakt en de laatste plug-ins en scripts draaien. Bekijk welk onderhoudspakket het beste bij jou past.

Bekijk de mogelijkheden

Online Marketing

Zorg voor meer omzet en meer klanten

Heb je al een website en merk je op dat je weinig klanten trekt? Kies dan voor online marketing van Webtelligo. Zo bereik je online jouw doelgroep op de beste manier. Met onze online marketing hebben wij bedrijven geholpen aan meer omzet en meer klanten. Dit kunnen wij ook voor jou realiseren. Met onze pro-actieve instelling en brede kennis op gebied van SEO en SEA helpen wij jou succes te behalen in jouw markt. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat jouw kansen zijn op het internet? Bekijk onze pakketten en vraag vandaag nog vrijblijvend een SEO quickscan aan!

Bekijk de mogelijkheden

Copywriting

Vertaal jouw verhaal naar pakkende teksten

Wat is het doel van mijn webpagina? Voor wie schrijf ik? Wat hoop ik dat de lezer na afloop doet? Dit zijn vragen die je in je hoofd dient te houden als je de tekst voor je website schrijft. Waar het om draait is het gevoel dat je met woorden teweeg kan brengen bij je bezoekers. Je bezoekers zodanig met teksten te verleiden dat ze jouw klant worden én blijven. Mis je de kennis en ervaring hiervoor? Laat dit dan aan ons over. Webtelligo vertaalt jouw verhaal naar duidelijke taal voor jouw doelgroep.

Bekijk de mogelijkheden
copywriting